Komunikatat për Media

Kosovo dobija 67,5 miliona evra od EU kao podršku za energe...

Ministarstvo finansija, rada i transfera saopštava da je Trezor Kosova dobio prvu tranšu od 67,5 miliona evra od Evrops... më shumë

Më 23 mars 2023 do të mbahet ankandi i tretë i Letrave me V...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 23 mars 2023 do të mbahet ankandi i tretë për vitin 2023. Në... më shumë

10 marta 2023. godine održaće se druga aukcija hartija od v...

Ministarstvo finansija, rada i transfera najavljuje da će 10. marta 2023. godine biti održana druga aukcija za 2023. go... më shumë

Obaveštenje!

Ministarstvo finansija, rada i transfera obaveštava građane da na osnovu Zakona o usavršavanju, stručnoj prekvalifikaci... më shumë

Prva aukcija hartija od vrednosti za 2023. godinu biće održ...

Ministarstvo finansija, rada i transfera obaveštava da će 24. februara 2023. biti održana prva aukcija za 2023. godin... më shumë

Počinje pilot projekat za prijavljivanje penzionera po kuća...

Ministarstvo finansija, rada i transfera saopštava da je počelo sa angažovanjem mobilnih timova za prijavljivanje penzi... më shumë

Fillon pilotimi për lajmërimin në shtëpi për pensionistë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se ka filluar me angazhimin ekipeve mobile për qëllim të lajmërimi... më shumë

Ministar Murati: Porez na imovinu je pitanje koje je u nadl...

Ministar finansija, rada i transfera Hekuran Murati je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da ministarstvo koje... më shumë

Ministri Murati priti në takim delegacionin e MCC-së Drejto...

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka pritur sot në takim njoftues Drejtorin e ri të Korporatës... më shumë

Njoftim

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se tatimi në pronë është tatim i cili mblidhet nga komun... më shumë

MFPT dhe Telekomi nënshkruajnë marrëveshje për kredi invest...

Në kuadër të kredisë së aprovuar ditë më parë nga Qeveria e Republikës së Kosovës, Ministri i Financave, Punës dhe Tran... më shumë

Lansohet Fushata 2022-2023 për të Drejtat e Punës

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka lansuar sot fushatën “Punë e Denjë për Jetë të Dinjitetshme”. Gjatë kon... më shumë

Kosovo dobija više od 100 miliona evra od EU i Nemačke za t...

Republika Kosovo, koju predstavljaju Ministarstvo finansija, rada i transfera, Ministarstvo ekonomije i Ministarstvo ži... më shumë

Kosovsko-nemački pregovori: Nemačka obavezuje 37 miliona ev...

Završetkom pregovora između Vlade Kosova i Vlade Nemačke za razvojnu saradnju, nemačka strana se obavezala da će nastav... më shumë

Ministri Murati takohet me Ministrin e Çështjeve Sociale, S...

Gjatë vizitës zyrtare në Vjenë, Ministri Hekuran Murati u takua me Ministrin e Çështjeve Sociale, Shëndetësisë, Kujdesi... më shumë

Prev 1 2 3 4 5 Next