Communications

The World Bank and Kosovo sign the Agreement for the Suppor...

The Minister of Finance, Labor and Transfers Hekuran Murati, and the World Bank Manager for Kosovo and North Macedonia,... më shumë

On 19 of September 2023, the eighth securities auction for ...

The Ministry of Finance, Labour and Transfers announces that on 19th of September 2023, the eighth auction for 2023 wil... më shumë

Lansohet Programi për Mbrojtjen e Konsumatorëve të Cenueshë...

Është lansuar sot Programi për Mbrojtjen e Konsumatorëve të Cenueshëm në Energji Elektrike, program ky i cili fokus të ... më shumë

Reagim lidhur me kërkesën e Avokatit të Popullit për ndrysh...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se kushtëzimi për të nxjerrur vërtetimin e shlyerjes së borxhit të... më shumë

Fillon rimbursimi për 10%-shin e tërhequr nga TRUST

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se ka transferuar në llogarinë e TRUST-it mjetet për rimbursimin e... më shumë

The agreement for the elimination of double taxation with t...

The Ministry of Finance, Labor and Transfers received the notification that the agreement for the elimination of double... më shumë

Minister Mr. Murati hosted in the meeting the Turkish Ambas...

Today, the Minister of Finance, Labor and Transfers, Mr. Hekuran Murati, hosted the Turkish Ambassador in Kosovo, Mr. S... më shumë

The Pension Office is opened in Mamusha

The Ministry of Finance, Labor and Transfers announces that it has started the opening of Pension Offices in different ... më shumë

Fillon zbatimi i projektit për lajmërimet në shtëpi për pen...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se ka filluar me angazhimin ekipeve mobile me qëllim të lajmërimit... më shumë

The presentations of the World Bank and the International M...

Under the organization of the Ministry of Finance, Labor and Transfers and the Central Bank of Kosovo, the World Bank a... më shumë

Kosovo welcomes the member states of the World Bank and the...

Under the organization of the Ministry of Finance, Labor and Transfers and the Central Bank of Kosovo, during this week... më shumë

Më 30 qershor 2023 do të mbahet ankandi i gjashtë i letrave...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 30 qershor 2023 do të mbahet ankandi i gjashtë për vitin 202... më shumë

Minister Murati hosted the Minister of Investments of the K...

The Minister of Finance, Labor and Transfers, Hekuran Murati, during the weekend held a meeting with the Minister of In... më shumë

The grant agreement of 2.5 million euros for RCW Hidromorav...

Minister of Finance, Labor and Transfers Mr. Hekuran Murati, Head of the EBRD Office in Kosovo, Mr. Sergiy Maslichenko ... më shumë

International Airport Adem Jashari will be expanded, the ad...

At the last meeting of the Public-Private Partnership Committee held on May 29, 2023, the request of the LKIA concessio... më shumë

Prev 1 2 3 4 Next