News Archive

NOTICE

Ministry of Finance, Labor and Transfers notifies the public that it has executed today the wages for the remaining par... më shumë

Minister Murati welcomed at the meeting the Executive Direc...

Today, Minister Murati welcomed today in a meeting the Executive Director of the World Bank for Kosovo, Mr. Hayrettin D... më shumë

Njoftim lidhur me paraqitjen fizike të përfituesëve të skem...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton të gjithë përfituesit e skemës së pensioneve bazike dhe kontributi... më shumë

Më 19 gusht do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 19 gusht 2022 do të mbahet ankandi i nëntë për vitin 2022. N... më shumë

Fillon mbështetja e punësimit të personave me aftësi të kuf...

Kryeministri i Republikës së Kosovës Albin Kurti dhe Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati mbajtë... më shumë

Rikujtim lidhur me paraqitjen fizike të përfituesëve të ske...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton opinionin dhe të gjithë përfituesit e skemës së pensioneve bazike ... më shumë

The ceremony for the distribution of tablets for the Center...

Today, a ceremony was held to distribute tablets to social services workers, within the project "Easing the impact of C... më shumë

Minister Murati hosted the Ambassador of Qatar, Mr. Ali bi...

The Minister of Finance, Labor and Transfers, Hekuran Murati, received today in an informative meeting the non-resident... më shumë

The scheme ‘Government for Families' began

The Ministry of Finance, Labor and Transfers has opened today the application for the 'Government for Families' scheme ... më shumë

The initiation meeting for the Economic Reforms Program 202...

Minister Murati chaired today the initiation meeting for the Economic Reforms Program 2023-2025. This program, as part ... më shumë

Më 08 korrik 2022 do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 08 korrik 2022 do të mbahet ankandi i tetë për vitin 2022. N... më shumë

Nga ky muaj edhe fëmijët e lindur në vitin 2014 mund të për...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se që nga sot hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur n... më shumë

Më 08 korrik 2022 do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 08 korrik 2022 do të mbahet ankandi i tetë për vitin 2022. N... më shumë

Minister Murati and Director General of the OPEC Fund for I...

During his participation in the Development Forum organized by the OPEC Fund, Minister Murati signed the agreement with... më shumë

Ministri Murati merr pjesë në Forumin për Qëndrueshmëri dhe...

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka marrë pjesë në Forumin për Qëndrueshmëri dhe Barazi Ekono... më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Next