Home

Sqarim për opinionin publik
Sqarim për opinionin publik

Ministria e Financave për hir të transparencës dhe informimit të drejtë të oinionit sqaron se Agjencia Qendrore e Prokurimit (AQP) në kuptim operativ funksionon e pavar... më shumë

Minister Hamza hosted EBRD Director for Western Balkan Zsuz...
Minister Hamza hosted EBRD Director for Western Balkan Zsuz...

Minister of Finance Bedri Hamza hosted today the European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) Director for Western Balkan Zsuzsanna Hargitai, where they discu... më shumë

Minister Hamza signs the Grant Agreement for the Kijev-Zaha...
Minister Hamza signs the Grant Agreement for the Kijev-Zaha...

The Government of the Republic of Kosovo, represented by the Minister of Finance Bedri Hamza and the European Investment Bank represented by Matteo Rivellini, Head of Di... më shumë