Komunikatat për Media

Kosova dhe Gjermania nënshkruan për herë të parë Marrëveshj...

Qeveria e Republikës së Kosovës e përfaqësuar nga ministri i Financave Bedri Hamza dhe Qeveria e Republikës Federale të... më shumë

Ministri Hamza falënderon shtetin e Francës për ndihmën dhe...

Ministri i Financave, Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion francez në krye me ambasadorin e Republikës së ... më shumë

Ministri Hamza: Austria partner strategjik i Kosovës

Ministri i Financave, Bedri Hamza ka pritur sot në takim ambasadorin austriak në Prishtinë Gernot Pfandler dhe udhëheqë... më shumë

Bëhet ekzekutimi i pagave nga Buxheti i shtetit për nder të...

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, respektivisht të gjithë shërbyesit civilë dh... më shumë

Ministri Bedri Hamza zgjidhë çështjen e furnizimit me ujë t...

Shumë shpejt qytetarët e komunës së Fushë Kosovës do të kenë furnizim me ujë të pijshëm 24 orë në ditë. Kjo pasi që Min... më shumë

Bëhet ekzekutimi i pagesave për skemat sociale dhe pensione...

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se ka bërë sot ekzekutimin e pagesave për mu... më shumë

Gjermania dhuron 6.5 milionë euro për rritjen e kapitalit t...

Qeveria e Republikës së Kosovës, e përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Qeveria e Republikës Federale të Gjermanis... më shumë

Deputeti i Bundestagut gjerman Volkmar Klein vlerëson punë...

Ministri i Financave Bedri Hamza, ka pritur në takim deputetin e Bundestagut të Republikës Federale të Gjermanisë z.Vol... më shumë

Ministri Hamza: Kosova ka stabilitet makro fiskal

“Ministria e Financave me Agjencitë e saja vartëse (Dogana dhe ATK) kanë kontribuar me mbi 83% në totalin e pranimeve t... më shumë

Për herë të parë Republika e Kosovës emeton Obligacion shte...

Ministria e Financave njofton se më 30 korrik 2018 do të mbahet ankandi i parë për emetimin e Obligacionit 10 vjeçar, n... më shumë

Banka Botërore ndanë 20 milionë euro për projektin e Ekonom...

Ministri i Financave Bedri Hamza dhe Menaxheri i Bankës Botërore për Kosovën Marco Mantovanelli, kanë nënshkruar sot Ma... më shumë

Zvicra ndanë për Kosovën 7 milionë franga zvicerane grant p...

Ministri i Financave Bedri Hamza dhe ambasadori i Zvicrës në Kosovë Jean-Hubert Lebe, në prezencën edhe të ministrit të... më shumë

Luksemburgu ndanë për Kosovën 2.3 milionë euro grant për f...

Në vlerë prej 2.3 milionë euro është nënshkruar sot Marrëveshja Grant, për përmirësimin e rrjetit të Ngrohtores qendror... më shumë

Zëvendësministri Fatmir Gashi diskuton me shoqatat e bankav...

Zëvendësministri i Financave Fatmir Gashi, së bashku me anëtarët e Grupit punues për hartimin e Projektligjit për TAK, ... më shumë

Ministri Bedri Hamza merr pjesë në samitin e 6 vendeve të B...

Ministri i Financave i Republikës së Kosovës Bedri Hamza, ka marrë pjesë në samitin e 6 vendeve të Ballkanit Perëndimor... më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next