Lajmet

Bëhet ekzekutimi i pagave për shërbyesit e administratës publike për muaj qershor

29/06/2018

Ministria e Financave njofton se duke u nisur nga gjendja e mirë në bilancin bankar,  ka bërë sot ekzekutimin e pagave për muajin qershor, për të gjithë shërbyesit e administratës publike dhe ata që marrin pagë nga Buxheti i Republikës së Kosovës.