Lajmet

Takimi i Koordinatorëve të fushave të Programit për Reforma në Ekonomi

27/06/2018

Takimi i Koordinatorëve të fushave të Programit për Reforma në Ekonomi, ku pjesëmarrës në këtë takim ishin edhe Ministri i Financave Bedri Hamza, si kryesues i këtij takimi dhe Drejtoresha për Ballkanin Perëndimor në Komisionin Evropian Ruiz Calavera Genevova.

Më shumë fjalimi i Ministrit Bedri Hamza...