Lajmet

Ministri Murati priti në takim Ambasadorin e Katarit, z. Ali bin Hamad Al-Marri

02/08/2022

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati, ka pritur sot në një takim njoftues Ambasadorin jo-rezident të Katarit në Kosovë, z. Ali bin Hamad Al-Marri. Ministri Murati ka falënderuar Ambasadorin Al-Marri për mbështetjen e shtetit të Katarit për Kosovën dhe bashkëpunimin e deritanishëm në fusha me interes për të dyja vendet.

Gjatë takimit është biseduar për marrëdhëniet dypalëshe ku ndër të tjera, përmes Ambasdorit Al-Marri, Ministri Murati ftoi biznesmenët e Katarit që të eksplorojnë mundësitë e investimit në sektorë të ndryshëm në Kosovë.

Nga ana e tij, Ambasadori e falënderoi Ministrin për pritjen dhe shprehu gatishmërinë e tij për thellimin e bashkëpunimit.