Lajmet

Hapet llogaria për “Fondi i Sigurisë”

02/03/2022

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se sipas autorizimit të Kryeministrit, Thesari i Kosovës ka hapur një llogari zyrtare bankare për pranimin e fondeve të cilat dedikohen për siguri - Fondi i Sigurisë. Përmes këtij Fondi mundësohet pranimi i donacioneve të mërgatës sonë si dhe çdo qytetari që është i interesuar të kontribuoj .

Llogaria është funksionale nga sot 2 Mars 2022, dhe të gjitha transferet mund të realizohen brenda dhe jashtë vendit, sipas detajeve në vijim:

Ju lutem gjeni linkun si më poshtë:

https://mf.rks-gov.net/desk/inc/media/C2242F93-1846-4D93-9326-78A181AFC813.pdf