Lajmet

Ministri Hekuran Murati priti në takim drejtoreshën Rajonale të Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor Linda van Gelder

02/06/2021

Ministri i Financave, Punës dhe Tranfereve Hekuran Murati ka pritur sot në takimin njoftues drejtoreshën Rajonale të Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor Linda van Gelder, në kuadër të vizitës zyrtare të saj në Kosovë.

Gjatë takimit të dyja palët diskutuan për prioritetet e qeverisë Kurti, me fokus për projektet e deritanishme të Kosovës me Bankës Botërore, dhe ato që pritet të jenë në të ardhmen.

 

Me këtë rast ministri Murati e falënderoi znj. Linda van Gelder për vizitën dhe për mbështetjen e Bankës Botërore me projektet e deritanishme, veçanërisht në këtë fazë ku po përballemi me  pandeminë Covid19, si dhe vlerësoj nevojën për mbështetje me projekte të reja të cilat janë edhe në përputhje me programin e Qeverisë së Kosovës.

 

Ndërsa, drejtoresha Rajonale e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor Linda van Gelder, e uroj ministrin Murati për pozitën, si dhe e ritheksoi edhe një herë gatishmërinë e Bankës Botërore për të mbështetur Kosovën në projektet të cilat kanë fokus jetën dhe mirëqenën e qytetarëve të saj.