Lajmet

Republika e Kosovës dhe Republika e Maqedonisë së Veriut do...

Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve, Hekuran Murati dhe Ministri i Financave të Republikës së Maqedonisë së Ver... më shumë

Zgjatet afati i aplikimit për kuzhina popullore në kuadër t...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton të gjitha organizatat jo qeveritare dhe entitetet e tjera që ofroj... më shumë

Fillon mbështetja për lehonat dhe skema për shtesat për fëm...

Pozita e gruas në shoqërinë tonë ka qenë një sfidë me të cilën vendi ynë është përballur për një kohë të gjatë. Andaj, ... më shumë

Ministri Murati merr pjesë në Konferencën e Parë Vjetore të...

Sot më 6 shtator, Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka marrë pjesë në Konferencën e Parë Vjeto... më shumë

Më 13 shtator 2021 do të mbahet ankandi i katërmbëdhjetë i ...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 13 shtator 2021 do të mbahet ankandi i katërmbëdhjetë i Letr... më shumë

Ministri Murati nënshkruan marrëveshjen “Menaxhimi i integr...

Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve Hekuran Murati, pas negocimit të suksesshëm me Qeverinë e Zvicrës, përfaqës... më shumë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ndan edhe 1 mi...

Pandemia ka pasur ndikim në të gjithë vendin por më së shumti ka goditur shtresat e varfëra të shoqërisë. Duke pasur pa... më shumë

Ministri Murati dorëzon kallëzim penal për shpronësimet e s...

Sot më 1 shtator, Ministri Murati ka dërguar në Prokurorinë Speciale kallëzimin penal lidhur me procesin e shpronësimev... më shumë

Lirohen të gjithë përfituesit e skemave sociale dhe pension...

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka marrë sot vendim që të pezullohet obligimi për riaplikim ... më shumë

Qeveria e Kosovës ndau mbi 40 milionë euro për zbatimin e ...

Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve Hekuran Murati sot nё Mbledhjen e 31-tё tё Qeverisё ka propozuar ndarjen e ... më shumë

Ministri Murati takon Bankat Komerciale për të diskutuar li...

Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve Hekuran Murati ka pritur sot në takim Guvernatorin e Bankës Qëndrore të Kos... më shumë

Përmbyllet emetimi i parë i Bonove të Diasporës

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se dje është përmbyllur emetimi i parë i Bonove të Diasp... më shumë

Më 25 gusht 2021 mbahet ankandi i trembëdhjetë i Letrave me...

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 25 gusht 2021 do të mbahet ankandi i trembëdhjetë për vitin ... më shumë

Qeveria e Kosovës ndau 30 milionë euro për zbatimin e katër...

Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve Hekuran Murati sot nё Mbledhjen e 24-tё tё Qeverisё ka propozuar ndarjen 30... më shumë

Ministri Murati prezanton masën 1.1 të Pakos së Ringjalljes...

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati sot ka marrë vendim për përcaktimin e kritereve dhe kushteve... më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next