Arkivi i lajmeve

MF dhe FMN diskutojnë për bashkimin e ATK-së dhe Doganës në...

Zëvendësministri i Financave Agim Krasniqi u takua me përfaqësuesin e Departamentit për Çështje Fiskale të FMN-së Enrik... më shumë

Kosova ngritet për 70 pozita në të bërit biznes për tri vit...

Kosova ka lehtësuar dukshëm procedurat e eksportit, të cilat janë njohur në raportin e fundit të Bankës Botërore “Të bë... më shumë

Ministri Avdullah Hoti pritet në takim nga ministri i Finan...

Ministri i Financave Avdullah Hoti gjatë vizitës zyrtare që po zhvillon në Mal të Zi, është pritur në takim nga ministr... më shumë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur Ankandin e Bonove të Thesarit

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur Ankandin KV003-17, ku u ofertuan Bono Thesari me maturitet 12 mujor në vlerë... më shumë

FMN aprovon rishikimin e dytë dhe të tretë të programit SBA...

Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe Shefi i Fondit Monetar Ndërkombëtar në Kosovë Ruud Vermeulen dhe Guvernatori i B... më shumë

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Ratifikimin e 3 Marrëveshjeve...

Kuvendi i Republikës së Kosovës në seancën plenare të saj ka miratuar ratifikimin e 3 Marrëveshje Financiare në vlerë ... më shumë

Ministri Hoti vizitoi sot Zyrën rajonale të ATK-së në Feriz...

Ministri i Financave Avdullah Hoti vizitoi sot Zyrën rajonale të Administratës Tatimore të Kosovës në Ferizajt, ku u pr... më shumë

Ministri Avdullah Hoti mban ligjëratë para studentëve të Un...

Ministri i Financave Avdullah Hoti ka vizituar sot Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), ku është... më shumë

Reformat Legjislative dhe Ekonomike përafrojnë Kosovën me B...

Ministri i Financave Avdullah Hoti, i shoqëruar edhe nga zëvendësministri Agim Krasniqi, pritën sot në takim, Drejoresh... më shumë

Instituti KLGI dhe Ministria e Financave diskutojnë për ref...

Ministri I Financave Avdullah Hoti vizitoi sot Institutin KLGI, ku u ptit nga Drejtori ekzekutiv i këtij Instituti Besn... më shumë

Kosova dhe Kroacia thellojnë bashkëpunimin ekonomik

Në vazhdën e vizitës në Republikën e Kroacisë, Ministri i Financave Avdullah Hoti, i shoqëruar edhe nga drejtori i Përg... më shumë

Kosova dhe Kroacia nënshkruajnë Marrëveshjen për shmangien ...

Ministri i Financave Avdullah Hoti, i shoqëruar edhe nga drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës Sa... më shumë

Banka Botërore mbështet Kosovën në zhvillimin e sektorittë ...

Ministri i Financave Avdullah Hoti ishoqëruar edhe nga Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Memli Kras... më shumë

Kosova anëtarësohet në Organizatën Botërore të Doganave

Kosova prej sot është zyrtarisht anëtare e Organizatës Botërore të Doganave, me seli në Bruksel. Lajmin për anëtarësi... më shumë

Qeveria e Kosovës përkrahje të parezervë për prokurim publi...

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, mori pjesë në tryezën prezantuese të Strategjisë së Prokurimit Elekt... më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Next