Ministri Bedri Hamza priti në takim Drejtoreshën e Bankës B...
Ministri Bedri Hamza priti në takim Drejtoreshën e Bankës B...

Ministri i Financave Bedri Hamza priti sot në takim Drejtoreshën e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimorë Linda van Gelder, Drejtoreshën për Operacione dhe Strategji ... më shumë

Ministri Bedri Hamza priti delegacionin e Fondit Saudit për...
Ministri Bedri Hamza priti delegacionin e Fondit Saudit për...

Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të Fondit Saudit për Zhvillim (SFD-së) të kryesuar nga Abdullah M. Al-Shoaibi, ku u diskutua lidhu... më shumë

Ministri Hamza: Kosova do ta përmbyll vitin 2017 me një rri...
Ministri Hamza: Kosova do ta përmbyll vitin 2017 me një rri...

“Koha kur po mbahet kjo konferencë, është mjaft inkurajuese, me vetë faktin se prospektet për rritje ekonomike për regjionin dhe Evropën në përgjithësi, duket të jenë mj... më shumë

Ministri Bedri Hamza priti në takim Drejtoreshën e Konstitu...
Ministri Bedri Hamza priti në takim Drejtoreshën e Konstitu...

Ministri i Financave Bedri Hamza, i shoqëruar edhe nga u.d Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës Femi Mehmeti, kanë pritur sot në takim Drejtoreshën e Konstituencës s... më shumë

Bëhet ekzekutimi i pagesave për veteranet e luftës
Bëhet ekzekutimi i pagesave për veteranet e luftës

Ministria e Financave, njofton veteranët e lutës të cilët marrin pagesa nga Buxheti i Republikës së Kosovës se pas një punë të madhe të bërë për këtë kategori të çmuar... më shumë

Prezantohet vlerësimi i vëllimit të ekonomisë joformale në ...
Prezantohet vlerësimi i vëllimit të ekonomisë joformale në ...

“Ministria e Financave dhe Agjencitë e saja tatim-mbledhëse kanë ndërmarrë dhe vazhdojnë të ndërmarrin veprime konkrete që ndikojnë mjaft në formalizmin e aktiviteteve t... më shumë