Ministria e Financave prezanton Programin për Reforma në Ek...
Ministria e Financave prezanton Programin për Reforma në Ek...

“Ne sapo kemi filluar ekzekutimin e buxhetit të vitit 2018, dhe jemi në përgatitje për fillimin e planifikimit të ciklit të ri buxhetor për vitin 2019, që fillon me azhu... më shumë

Ministria e Financave njofton prodhuesit vendor për vendime...
Ministria e Financave njofton prodhuesit vendor për vendime...

Pas marrjes së vendimit nga Qeveria e Kosovës në fund të vitit 2017 për masat e reja fiskale për përkrahjen ndaj prodhuesve vendor, Ministria e Financave i informon ata ... më shumë

Përfaqësuesit e bizneseve të kënaqur me masat e reja fiskal...
Përfaqësuesit e bizneseve të kënaqur me masat e reja fiskal...

Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës Safet Gerxhaliu, kryetarin e Odës Amerikane në Kosovë Arian Zeka si dhe kry... më shumë

Shteti i Kosovës mbështetë financiarisht Koalicionin Global...
Shteti i Kosovës mbështetë financiarisht Koalicionin Global...

Ministri i Financave z.Bedri Hamza, në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës, dhe ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë z. Greg Delawie në emër t... më shumë

Bëhet ekzekutimi i pagave për shërbyesit e administratës pu...
Bëhet ekzekutimi i pagave për shërbyesit e administratës pu...

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se për nder festave të fundvitit ka bërë sot ekzekutimin e pagave për muajin dhjetor, për të g... më shumë

Kosova dhe BERZH-i nënshkruajnë marrëveshjen për ndërtimin ...
Kosova dhe BERZH-i nënshkruajnë marrëveshjen për ndërtimin ...

Ministri i Financave Bedri Hamza dhe drejtoresha për Transport e Bankës Evropiane për Zhvillim dhe Rindërtim (BERZh) Sue Barrett kanë nënshkruar sot Marrëveshjen për Hua... më shumë