Lajmet

Ekzekutimi i pagave për muajin prill do të bëhet më herët për nder të Festës Ndërkombëtare të Punës - 1 Maji

27/04/2018

Ministria e Financave njofton të gjithë shërbyesit e administratës publike dhe ata që marrin pagë nga Buxheti i Republikës së Kosovës, se Ministria e Financave sot ka bërë ekzekutimin e pagave për muajin prill.
Ekzekutimi i pagave do të bëhet disa ditë më herët nga ekzekutimi i rregullt për nder të Ditës Ndërkombëtare të Punës - 1 Maji, dhe duke u nisur nga gjendja e mirë në bilancin bankar të Qeverisë.
Me këtë rast, ministri i Financave Bedri Hamza të gjithë të punësuarëve në Kosovë u uron Ditën Ndërkombëtare të Punës - 1 Maji.