Arkivi i lajmeve

Ministri Bedri Hamza merr pjesë në takimet e rregullta vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtarë dhe Bankës Botërore

18/04/2018

Delegacioni i Republikës së Kosovës, i kryesuar nga ministri i Financave Bedri Hamza, gjendet për vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku do të marrin pjesë në takimet e rregullta vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtarë dhe Bankës Botërore, që po mbahen nga data 17 deri më 22 prill 2018 në Uashington DC .

Gjatë kësaj vizitë në SHBA, ministri Bedri Hamza pritet të takohet edhe me zyrtarë të lartë të Fondit Monetar Ndërkombëtar, Bankës Botërore, si dhe zyrtarë të lartë të Departamentit të Thesarit Amerikan.