Ministri Hamza: BERZH ka mbështetur zhvillimin e Kosovës me...
Ministri Hamza: BERZH ka mbështetur zhvillimin e Kosovës me...

Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur në takim një delegacion të lartë të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, të kryesuar nga zëvendëspresidenti i BERZH-it... më shumë

Ministri Bedri Hamza ka pritur në takim ambasadorin e Mbret...
Ministri Bedri Hamza ka pritur në takim ambasadorin e Mbret...

Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë Ruairi O'Connell, me të cilin diskutuan për të arriturat gjatë kët... më shumë

Ministri i Financave Bedri Hamza priti në takim Drejtorin e...
Ministri i Financave Bedri Hamza priti në takim Drejtorin e...

Ministri i Financave Bedri Hamza priti sot në takim një delegacion të JICA japoneze, të kryesuar nga drejtori për Evropë dhe Lindje të Mesme Miyazaki Kiyotaka, ku u dis... më shumë

Kosova përfiton nga Gjermania 8 milionë euro grant për proj...
Kosova përfiton nga Gjermania 8 milionë euro grant për proj...

Qeveria e Republikës së Kosovës, e përfaqësuar nga Ministria e Financave dhe Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë, e përfaqësuar nga Banka Zhvillimore Gjermane (K... më shumë

BIZNESET AUSTRIAKE TË INTERESUARA PËR TË INVESTUAR NË KOSOV...
BIZNESET AUSTRIAKE TË INTERESUARA PËR TË INVESTUAR NË KOSOV...

Ministri i Financave z. Hamza gjatë vizitës zyrtare në Austri përveç takimit Bilateral me Ministrin e Financave të Qeverisë së Austrisë, mori pjesë edhe në forumin e biz... më shumë

Nënshkruhet në Vjenë Marrëveshja për eliminimin e tatimit t...
Nënshkruhet në Vjenë Marrëveshja për eliminimin e tatimit t...

Ministri i Financave Bedri Hamza dhe ministri i Financave të Qeverisë së Republikës së Austrisë Hartwig Loger sot nënshkruan Marrëveshjen në emër të Qeverisë së Republi... më shumë