Komunikatat për Media

Ministri Avdullah Hoti u takua me zyrtarët e lartë të Bankë...

Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës Bedri Hamza dhe ekipin përcj... më shumë

FMN e vlerëson lartë progresin e Kosovës në bashkimin e ATK...

Zëvendësministri Agim Krasniqi pritet në takim nga Drejtoresha e Departamentit për çështje fiskale në FMN Adrienne Chea... më shumë

Diskutohet për mundësinë e një programi të ri me FMN-në dhe...

Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës Bedri Hamza dhe delegacionin... më shumë

Ministri Hoti po merr pjesë në në takimet Pranverore të FMN...

Ministri i Financave Avdullah Hoti po udhëheqë delegacionin e Kosovës në takimet Pranverore të Fondit Monetar Ndërkombë... më shumë

Të gjitha kriteret e Tremujorit të Parë 2017 për Programin ...

Nën udhëheqjen e zëvendësministrit të Financave Agim Krasniqi, sot u mbajt takimi i rregullt i grupit ndërinstitucional... më shumë

MF dhe Instituti KLGI me Memorandum Bashkëpunimi

Ministria e Financave dhe Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale kanë nënshkruar sot Marrëveshje Bashkëpunimi për hart... më shumë

MF dhe BERZH mbajnë takimin e radhës për portfolion

Ministria e Financave dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim mbajtën sot takimin e radhës për portfolion, me pa... më shumë

Mbahet takimi i Radhës për portfolion me Bankën Botërore

Në Ministrinë e Financave në vazhdën e takimeve të rregullta me palët implementuese të projekteve përkatëse që financoh... më shumë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur Ankandin e Obligacioneve të Th...

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur Ankandin e radhës të Letrave me Vlerë KV005-17, ku u ofertuan Bono Thesari m... më shumë

MF dhe RIINVEST nënshkruajnë Marrëveshje bashkëpunimi për p...

Ministria e Financave dhe Instituti për Hulumtime Zhvillimore “RIINVEST” kanë nënshkruar sot Marrëveshje Bashkëpunimi p... më shumë

BE mbështet Kosovën në luftimin e krimit të organizuar korr...

Ministri i Financave Avdullah Hoti sot ka nënshkruar Memorandumin e Mirëkuptimit me Zyrën e Bashkimit Evropian për Mbës... më shumë

Zyrtarët financiar të sektorit publik trajnohen në fushën e...

Në kuadër të Marrëveshjes së nënshkruar në mes të Ministrisë e Financave dhe Qeverisë së Luksemburgut, duke filluar nga... më shumë

Kosova dhe Luksemburgu thellojnë bashkëpunimin ekonomik

Në vazhdën e vizitës në Luksemburg, ministri i Financave Avdullah Hoti, është takuar sot me drejtorin gjeneral të Odës ... më shumë

Ministri Avdullah Hoti pritet në takim nga zëvendëspresiden...

Gjatë vizitës në Luksemburg ministri i Financave Avdullah Hoti është pritur sot në takim nga zëvendëspresidenti i Bankë... më shumë

Ministri Avdullah Hoti takohet me Ministrin e Financave të ...

Ministri i Financave Avdullah Hoti po qëndron për vizitë zyrtare në Luksemburg, ku është pritur në takim nga Ministri i... më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Next