Lajmet

Ministri Hoti priti në takim ambasadoren kroate Marija Kapi...

Ministri i Financave Avdullah Hoti ka pritur sot në takim ambasadoren e Kroacisë në Prishtinë Marija Kapitanović, me të... më shumë

Ekzekutimi i pagave të qershorit bëhet më herët për nder të...

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, respektivisht të gjithë shërbyesit e adminis... më shumë

Ministri Avdullah Hoti merr pjesë në Samitin e Ministrave t...

Ministri i Financave Avdullah Hoti i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij po qëndron në vizitë zyrtare në Mal të Zi, ku ... më shumë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur Ankandin e Obligacioneve të Th...

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur Ankandin e radhës të Letrave me Vlerë KV009-17, ku u ofertuan Bono Thesari ... më shumë

Ministri Hoti nënshkruan Rregulloren për Financimin e OJQ-v...

Ministri i Financave Avdullah Hoti sot ka nënshkruar Rregulloren MF-NR. 04/2017 mbi kriteret, standardet dhe procedura... më shumë

Zëvendësministri Agim Krasniqi priti në takim Ambasadorin e...

Zëvendësministri i Financave Agim Krasniqi prit sot në takim Ambasadorin e Irlandës për Kosovë Petrick Kelly . më shumë

Studentët e Grupit të 3-të nga UP-ja dhe Kolegjet private d...

Ministria e Financave njoftojnë studentët e Grupit të Tretë (III) të Universiteti të Prishtinës “ Hasan Prishtina” dhe ... më shumë

Qeveria mbajti takimin e dytë të Komitetit Drejtues për rea...

Qeveria e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ambasadën Franceze dhe Zyrën regjionale të Thesarit Francez, ka mbajt... më shumë

Kosova dhe Zvicra nënshkruajnë Marrëveshjen për eliminimin ...

Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe ambasadori i Zvicrës në Prishtinë Jean Hubert Lebet kanë nënshkruar sot Marrëves... më shumë

Bordi Ekzekutiv i Bankës Botërore ka aprovuar Kornizën për ...

Bordi Ekzekutiv i Bankës Botërore ka aprovuar Kornizën për Partneritet ndërmjet të Republikës së Kosovës dhe Bankës Bot... më shumë

Zëvendësministri Agim Krasniqi dhe Ambasadori hungarez Lasz...

Zëvendësministri Agim Krasniqi priti sot në takim ambasadorin e Hungarisë në Prishtinë Laszlo Markusz, ku qëllimi i kët... më shumë

Komisioni Evropian, shtetet e Ballkanit Perëndimor dhe Turq...

Ministri i Financave Avdullah Hoti, në cilësinë e Koordinatorit Kombëtar për Programin e Reformave në Ekonomi, mori pj... më shumë

Komiteti i PPP miraton 3 projekte me rëndësi për qytetarët ...

Në Ministrinë e Financave u mbajt sot takimi i radhës i Komitetit të Partneritetit Publiko Privat (KPPP) i udhëhequr ng... më shumë

Kosova raporton për Dialogun Ekonomik-Financiar mes Komisio...

Tashmë është bërë viti i tretë që Kosova dorëzon Programin për Reforma në Ekonomi (‘Economic Reform Programme’ - ERP) n... më shumë

Ministria e Financave në bashkëpunim me Agjencinë Suedeze t...

Në kuadër të informimit të qytetarëve për vlerësimin preliminar të tokës për komunat e Kosovës, Ministria e Financave n... më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Next