Arkivi i lajmeve

Ministria e Financave nënshkruan Garancinë Shtetërore për T...

Pas përmbushjes së të gjitha kërkesave dhe procedurave ligjore, Ministri i Financave Avdullah Hoti sot nënshkroi marrëv... më shumë

Ministri Hoti: Kërkesat për zbatimin e Ligjit janë dhe do t...

Ministri i Financave Avdullah Hoti i shoqëruar edhe nga Drejtori i Agjencisë Qendror të Prokurimit Mursel Rraci, ka mba... më shumë

Ministri Hoti priti drejtorin e ri të Zyrës së Bankës Botër...

Ministri i Financave Avdullah Hoti priti sot në takim drejtorin e ri të Zyrës së Bankës Botërore në Prishtinë Marco Man... më shumë

Ministri Hoti priti në takim Ministrin pa portofol Rasim De...

Ministri i Financave Avdullah Hoti priti sot në takim Ministrin pa portofol të Qeverisë së Republikës së Kosovës Rasim... më shumë

Ministri Hoti takohet me Misionin e Fondit Monetar Ndërkomb...

Ministri i Financave Avdullah Hoti ka pritur sot në takim delegacionin e Misionit të Fondit Monetar Ndërkombëtar, të kr... më shumë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur Ankandin e Bonove të Thesarit

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur Ankandin KV010-16 të emetimit të Letrave me Vlerë, ku u ofertuan Bono Thesar... më shumë

Ministri Avdullah Hoti priti në takim ambasadoren e Holandë...

Ministri i Financave Avdullah Hoti priti sot në takim ambasadoren e Holandës Gerrie Willems dhe përfaqësuesin e FMN-së ... më shumë

MF diskuton për herë të dytë me palët e interesit Projektli...

Ministria e Financave organizoi sot diskutimin e dytë publik me palët e interesit dhe donatorët për bashkimin e ATK-së... më shumë

Ministri Hoti nënshkruan Rregulloren për Administrimin e Fo...

Në vazhdën e aktiviteteve të Ministrisë së Financave drejt ndërtimit të një infrastrukture ligjore e cila siguron shfry... më shumë

Ministri Hoti priti në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Sh...

Ministri i Financave Avdullah Hoti priti sot në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Shpediterëve të Kosovës, me të cilët ... më shumë

Hoti: Falë përcaktimit tonë për menaxhim të matur të financ...

Ministri Avdullah Hoti po merr pjesë në Samitin e Ministrave të Financave, Guvernatorëve dhe Drejtorëve të Administratë... më shumë

Hoti: Është momenti i fundit që të përfundoj fiskalizimi i ...

Ministri i Financave Avdullah Hoti deklaroi të mërkurën se është momenti i fundit që të përfundoj fiskalizimi i të gjit... më shumë

Hoti: Kosova në kuadër të reformave që ka bërë ka ndërtuar ...

“Kosova në kuadër të reformave që ka bërë ka krijuar mekanizma të bashkëpunimit në mes të institucioneve të përcaktuara... më shumë

Hoti: Reforma në fushën fiskale ka krijuar ambient dhe inse...

Ministri i Financave Avdullah Hoti, ka deklaruar të hënën se reformat në fushën fiskale që ka ndërmarrë Qeveria e Kosov... më shumë

Ministri Avdullah Hoti po qëndron në vizitë zyrtare në Vjen...

Ministri i Financave Avdullah Hoti po qëndron për vizitë zyrtare në Austri, ku do të marrë pjesë në Konferencën” Kosova... më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Next