Ministri Hoti priti në takim  Drejtorin për Ballkanin Perën... Ministri Hoti priti në takim Drejtorin për Ballkanin Perën...
Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe zëvendësministri Agim Krasniqi pritën sot në takim delegacionin e BERZH=it të kryesuar nga Drejtori për Ballkanin Perëndimor në BE...
MF dhe Banka Botërore nënshkruan Marrëveshjen për  Projekti... MF dhe Banka Botërore nënshkruan Marrëveshjen për Projekti...
Ministri i Financave Avdullah Hoti sot nënshkroi me Bankën Boterore Marrëveshjen e bashkëpunumit për “Projektin e Statistikave në Vendim-marrje”. Kjo marrëveshje ka për...
BE mbështet Kosovën në luftën kundër krimit të organizuar d... BE mbështet Kosovën në luftën kundër krimit të organizuar d...
Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe zëvendësministri Agim Krasniqi pritën sot në takim përfaqësuesit e Bashkimit Evropian të cilët do të zhvillojnë projektin “ Mbësht...
Ministria e Financave përmbush të gjitha detyrat që parashi... Ministria e Financave përmbush të gjitha detyrat që parashi...
Në takimin e Komisionit Parlamentar për Stabilizim-Asociim, Ministria e Financave ka raportuar për të gjitha detyrat që i takojnë në kuadër të Marrëveshjes për Stabilizi...
Mbahet takimi i radhës i grupit për monitorimin e marrëvesh... Mbahet takimi i radhës i grupit për monitorimin e marrëvesh...
Në Ministrinë e Financave u mbajt takimi i radhës i Grupit për monitorimin dhe implementimin e veprimeve, të parapara me marrëveshjen Stand-By me Fondin Monetar Ndërkomb...
Ministri Avdullah Hoti shpreh gatishmërinë për të mbështetu... Ministri Avdullah Hoti shpreh gatishmërinë për të mbështetu...
Ministri i Financave Avdullah Hoti përmes një letre dërguar gjashtë kryetarëve të Komunave ka shprehur gatishmërinë e Ministrisë së Financave për të mbështetur Komunën ...
Ministri Hoti priti në takim  Drejtorin për Ballkanin Perën...
Ministri Hoti priti në takim Drejtorin për Ballkanin Perën...

Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe zëvendësministri Agim Krasniqi pritën sot në takim delegacionin e BERZH=it të kryesuar nga Drejtori për Ballkanin Perëndimor në BE... më shumë

MF dhe Banka Botërore nënshkruan Marrëveshjen për  Projekti...
MF dhe Banka Botërore nënshkruan Marrëveshjen për Projekti...

Ministri i Financave Avdullah Hoti sot nënshkroi me Bankën Boterore Marrëveshjen e bashkëpunumit për “Projektin e Statistikave në Vendim-marrje”. Kjo marrëveshje ka për... më shumë

BE mbështet Kosovën në luftën kundër krimit të organizuar d...
BE mbështet Kosovën në luftën kundër krimit të organizuar d...

Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe zëvendësministri Agim Krasniqi pritën sot në takim përfaqësuesit e Bashkimit Evropian të cilët do të zhvillojnë projektin “ Mbësht... më shumë

Ministria e Financave përmbush të gjitha detyrat që parashi...
Ministria e Financave përmbush të gjitha detyrat që parashi...

Në takimin e Komisionit Parlamentar për Stabilizim-Asociim, Ministria e Financave ka raportuar për të gjitha detyrat që i takojnë në kuadër të Marrëveshjes për Stabilizi... më shumë

Mbahet takimi i radhës i grupit për monitorimin e marrëvesh...
Mbahet takimi i radhës i grupit për monitorimin e marrëvesh...

Në Ministrinë e Financave u mbajt takimi i radhës i Grupit për monitorimin dhe implementimin e veprimeve, të parapara me marrëveshjen Stand-By me Fondin Monetar Ndërkomb... më shumë

Ministri Avdullah Hoti shpreh gatishmërinë për të mbështetu...
Ministri Avdullah Hoti shpreh gatishmërinë për të mbështetu...

Ministri i Financave Avdullah Hoti përmes një letre dërguar gjashtë kryetarëve të Komunave ka shprehur gatishmërinë e Ministrisë së Financave për të mbështetur Komunën ... më shumë