Ministri i Financave  Avdullah Hoti pritet në takim nga Min... Ministri i Financave Avdullah Hoti pritet në takim nga Min...
Ministri i Financave Avdullah Hoti i shoqëruar nga drejtori i përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës Sakip Imeri, dhe u.d drejtori i përgjithshëm i Doganës së ...
Ministri Hoti: Qeveria fokusin e saj e ka në implementim të... Ministri Hoti: Qeveria fokusin e saj e ka në implementim të...
“Hapja e një Qendre të tillë në Kosovë, për ne është e një rëndësie të veçantë, duke marr për bazë sinjalet që ky investim përçon tek bizneset tjera. Prandaj, përveç që ...
Qeveria e Kosovës dhe Banka Botërore diskutojnë për  Korniz... Qeveria e Kosovës dhe Banka Botërore diskutojnë për Korniz...
Ministria e Financave në bashkëpunim me Bankën Botërore, ka mbajtur sot Konsultimet e Kornizës së Partneritetit të Vendit të Bankës Botërore për Kosovën, në të cilën pje...
MF ka vënë si synim kryesor para vetes transparencën e plot... MF ka vënë si synim kryesor para vetes transparencën e plot...
“Transparenca buxhetore duhet të ri-konceptualizohet jo vetëm si një qëllim i politikbërjes së mirë, por si një kusht i domosdoshëm i menaxhimit të financave publike. Dh...
131 studentë të UP-së dhe Kolegjeve private përfundojnë me ... 131 studentë të UP-së dhe Kolegjeve private përfundojnë me ...
Në Ministrinë e Financave sot u mbajt ceremonia e ndarjes së Certifikatave të studentëve të Grupit të Dytë (II) nga Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina”, Kolegj...
Donatorët vazhdojnë mbështetjen për MF-në në procesin e bas... Donatorët vazhdojnë mbështetjen për MF-në në procesin e bas...
Ministri i Financave Avdullah Hoti i shoqëruar edhe nga ekspertët e Grupit Koordinues për procesin e bashkimit të Administratës Tatimore dhe Doganës së Kosovës, sot mbaj...
Ministri i Financave  Avdullah Hoti pritet në takim nga Min...
Ministri i Financave Avdullah Hoti pritet në takim nga Min...

Ministri i Financave Avdullah Hoti i shoqëruar nga drejtori i përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës Sakip Imeri, dhe u.d drejtori i përgjithshëm i Doganës së ... më shumë

Ministri Hoti: Qeveria fokusin e saj e ka në implementim të...
Ministri Hoti: Qeveria fokusin e saj e ka në implementim të...

“Hapja e një Qendre të tillë në Kosovë, për ne është e një rëndësie të veçantë, duke marr për bazë sinjalet që ky investim përçon tek bizneset tjera. Prandaj, përveç që ... më shumë

Qeveria e Kosovës dhe Banka Botërore diskutojnë për  Korniz...
Qeveria e Kosovës dhe Banka Botërore diskutojnë për Korniz...

Ministria e Financave në bashkëpunim me Bankën Botërore, ka mbajtur sot Konsultimet e Kornizës së Partneritetit të Vendit të Bankës Botërore për Kosovën, në të cilën pje... më shumë

MF ka vënë si synim kryesor para vetes transparencën e plot...
MF ka vënë si synim kryesor para vetes transparencën e plot...

“Transparenca buxhetore duhet të ri-konceptualizohet jo vetëm si një qëllim i politikbërjes së mirë, por si një kusht i domosdoshëm i menaxhimit të financave publike. Dh... më shumë

131 studentë të UP-së dhe Kolegjeve private përfundojnë me ...
131 studentë të UP-së dhe Kolegjeve private përfundojnë me ...

Në Ministrinë e Financave sot u mbajt ceremonia e ndarjes së Certifikatave të studentëve të Grupit të Dytë (II) nga Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina”, Kolegj... më shumë

Donatorët vazhdojnë mbështetjen për MF-në në procesin e bas...
Donatorët vazhdojnë mbështetjen për MF-në në procesin e bas...

Ministri i Financave Avdullah Hoti i shoqëruar edhe nga ekspertët e Grupit Koordinues për procesin e bashkimit të Administratës Tatimore dhe Doganës së Kosovës, sot mbaj... më shumë